Aktualności:

Widzę, że część osób może mieć problemy z zalogowaniem/hasłami/zatwierdzeniem konta - czytamy watek: http://www.ifar.pl/index.php/topic,5043.0.html i potem proszę tej sprawie o kontakt na priv rafal.magrys(na)gmail.com

Menu główne

Biblioteki i archiwa na rynku cyfrowym - Konferencja NINA

Zaczęty przez sirsilis, Luty 09, 2017,

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Filip Kwiatek

sirsilis

to się spotkamy... zgłoszenie już wysłałem...

sirsilis

super konferencja.... tylko czemu tak mało było archiwistów na tych panelach??? Przynajmniej z Naczelnym pogadałem Na szczęście NINA będzie organizować więcej takich spotkań :)

Dory

Hmmm, jestem trochę innego zdania. Miejscami nudnawa (było o mikrokomputerach - nic z tego nie wyniosłam; prelegent z UMCS z wykładem o statusie NZA trochę ni w kijki ni w drewki - jak to się miało do tematu konferencji?). Pod względem organizacyjnym kiepsko - spóźnienie państwa z ministerstwa, przerwy przeciągające się w nieskończoność (pani Ksenia jako moderatorka nie panowała nad tym), sala duszna.
Ale pan Woźniak wydaje się właściwą osobą na właściwym miejscu.

sirsilis

fakt, że było duszno, fakt, że parę wystąpień było bezsensu, fakt, że jednego referatu zabrakło a czekałem... bo było w kontekście ostatnich dyskusji na forum, Ale te wystąpienia na które czekałem spełniły moje oczekiwania... (np. przechowywanie długoterminowe). Była kawa herbata i wyżerka :-D plus długa kolejka :-D... opóźnienia???  raczej to standard, Sala do dyskusji była niemrawa... dopiero pod koniec trochę się rozwinęła...
Ja jestem zadowolony ;)