Aktualności:

Widzę, że część osób może mieć problemy z zalogowaniem/hasłami/zatwierdzeniem konta szczególnie z domen WP, Onet, Interia  - czytamy watek: http://www.ifar.pl/index.php/topic,5043.0.html i potem proszę tej sprawie o kontakt na priv rafal.magrys(na)gmail.com

Menu główne

Kontrola z AP

Zaczęty przez mjola, Kwiecień 11, 2012,

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mjola

Za 3 tygodnie mam zapowiedzianą kontrolę z AP - pierwszą w naszej jednostce. Jest to również dla mnie pierwsza kontrola - czego mogę się spodziewać ???

marcia

Na pewno sprawdzą ewidencję archiwum (czy są wymagane ilości spisów z-o, jak te spisy są robione, jak numerowane), opiszą lokal archiwum (jakie są zamki, podłogi, drzwi, ochrona ppoż itp). U siebie musiałam też podać ilość dokumentacji (oddzielnie A i B) przejętej od ostatniej kontroli oraz aktualne ilości dokumentacji, jak też pomiary magazynów. Pytali, czy mamy akta obcych przedsiębiorstw, depozyty, dokumentację techniczną. Patrzyli też, ile mamy rezerwy magazynowej. Pytali o stanowiska pracowników, przyjęty sposób prowadzenia dokumentacji, co mamy do przekazania do AP. To tyle, co mi teraz przychodzi do głowy :)
"Życie jest zbyt krótkie, by było małe." B. Disraeli.

mjola

Marcia, bardzo serdecznie dziękuję za odpowiedź  :)