Szanowni Forumowicze,
Z największą przyjemnością chciałbym Was zaprosić na
W programie m.in. wystąpienia dra Andrzeja Klubińskiego z Zakładu Naukowego Archiwistyki, dra Nikodema Bończy-Tomaszewskiego doradcy Naczelnego Dyrektora Archiwów Państwowych oraz moje
... oprócz części oficjalnej: integracja, integracja, integracja na łonie natury
...(grillowanie!
... ) W związku z tym, że mam nadzieję, że ktoś zechce dołączyć do grona wygłaszających referaty program zamieszczę w przyszły poniedziałek (30 kwietnia 2007) rano proszę zatem się sprężyć i coś zaproponować
... w programie przewidziano konkursy, nagrody dla najlepszy ifarowiczów - nagrodami będą... zresztą zobaczycie
...
Kwestie organizacyjne:
Dojazd
PKP, Bus, PKS, (lotnisko ma dopiero powstać
...)
Noclegi -proponuję kilka miejsc:
Motel Miś - (
http://www.motelmis.pl/start.html i
http://www.gci.stary.sacz.pl/index.php/pMenuId/61/pCatId/20/pDocId/185/pCmd/1 ) podczas rozmów można się powołać na mnie (archiwistę z Lublina),
Schronisko PTSM - tel. (0-18) 446 05 84,
Schronisko Turystyczne Sądeckiego Centrum Pielgrzymowania - tel. (0-18) 446 01 74,
Zajazd SZAŁAS - tel. (0-18) 446 00 77,
Camping nr 62 - tel. (0-18) 446 11 97,
Gospodarstwo Agroturystyczne SŁONECZKO - tel. (0-18) 446 21 78,
www.sloneczko.dei.pl ,
Ośrodek Kolonijno-Wczasowy UM (poza Stary Sączem ale stosunkowo blisko) - tel. 0-18 446-33-31, 0-18 446-33-21, 0-12 641-44-74,
www.golkowice.pl,
Gospodarstwo Agroturystyczne Małgorzata i Stanisław Rusinowie (poza St. Sączem ale stosunkow blisko) tel. - 0-695-421-885,
Sala będzie za darmo jakieś napoje, paluchy - też
Ze względu, że termin jest stosunkowo nieodległy oraz, że jest to początek sezonu turystycznego - proszę o szybko rezerwację miejsc (np. W motelu Miś miejsca są zarezerwowane dla nas do piątku -do piątku właściciel nie będzie zarezerwuje innym osobom).
Ifarze, Ifarko! Nie czekaj na ostatnią chwilę -zarezerwuj miejsce już dziś żeby cieszyć się w pełni Zjazdem w Sączu! Pozdrawiam
P.S. Proszę również o informację ile osób zamierza (na więcej niż 70%) spotkać sie z innymi na Zjeździe.
P.S. Na prośbę przyszłych uczestników czas spotkanie może ulec wydłużeniu (wtedy jakaś wycieczka integracyjna albo coś)
...