Aktualności:

Widzę, że część osób może mieć problemy z zalogowaniem/hasłami/zatwierdzeniem konta szczególnie z domen WP, Onet, Interia  - czytamy watek: http://www.ifar.pl/index.php/topic,5043.0.html i potem proszę tej sprawie o kontakt na priv rafal.magrys(na)gmail.com

Menu główne

Przepisy kancelaryjno-archiwalne - cena za opracowanie

Zaczęty przez agnieszkakor, Listopad 30, 2006,

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

agnieszkakor

Ile kosztuje na tzw. "wolnym rynku" opracowanie instrukcji kancelaryjnej i instrukcji archiwalnej dla niedużej państwowej instytucji (40-50 osób)? 8)

Maryla

Cena nie zależy od ilości zatrudnionych osób, tylko od stopnia skomplikowania kancelarii instytucji (no i od tego, czy jest z czego ściągać  8) )

agnieszkakor

ściągać z czego jest, bardziej chodzi o to, że nic w tej instytucji nie funkcjonuje jak należy, nie ma prawidłowej ewidencji korespondencji ani właściwego obiegu wewnątrz, brak właściwego znakowania. Więc na początek trzeba ustalić jak ma wszystko wyglądać i potem zabrać się do pisania wg wytycznych ministra.

sirsilis

40-50 osób razy 50 zł plus vat za jedna osobe  :lol:

oczywiscie zartuje a na powanie jest typowa instrukcja kacnelaryjna ktora mozna przystosowac do

ale tak 2500-3000 zł Ja juz pisalem o tym

Maryla

Cytat: "agnieszkakor"ściągać z czego jest, bardziej chodzi o to, że nic w tej instytucji nie funkcjonuje jak należy, nie ma prawidłowej ewidencji korespondencji ani właściwego obiegu wewnątrz, brak właściwego znakowania. Więc na początek trzeba ustalić jak ma wszystko wyglądać i potem zabrać się do pisania wg wytycznych ministra.
A jak już się w ciężkich bólach ustali te zasady, to czy instytucja będzie ich przestrzegać? Czy pójdą na dno szuflady, jak to często bywa  :twisted:

agnieszkakor

niestety jako wykonawca tej usługi nie mam na to żadnego wpływu....

agnieszkakor

David dzięki, wiem już w jakich granicach cenowych mogę się poruszać.

albinka

Witam
ile kosztuje opracowanie normatywow kancelaryjno- archiwalnych przez fachowcow ,tj instrukcji kancelaryjnej, archiwalnej i JRZWA?
Moze ktos sie orientuje?
Prosze o odpowioedź

luke

Witam,
Albinko scaliłem dwa wątki o tej samej tematyce.
Tak na marginesie, kogo masz na myśli pisząc o fachowcach?