Gminny Zakład Opieki Zdrowotnej

Zaczęty przez Eri@m, Kwiecień 12, 2007,

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Eri@m

Witam. Mam problem z dokumentacja Gminnego Zakładu Opieki Zdrowotnej. W zdanych mi dokumentach jest sporo teczek dotyczączych Posiedzeń Rad Nadzorczych, Społecznych, założenia GZOZ, a następnie przekształcenia w przychodnię prywatna. Nie wiem kompletnie na jakim wykazie akt powinnam pracowac. Dzwoniłam do Archiwum Państwowego i tam mi powiedziano , ze "wyszlo cos nowego", jednak pan z ktorym rozmawialam nic wiecej na ten temat nie wiedzial... Do tej pory pracowalam na wykazie akt dla Organow Samorządu Terytorialnego ( pracuje w Urzedzie Miejskim), ale tam nie ma nic na temat GZOZ. Bylabym bardzo wdzieczna za jakies rady . POZDRAWIAM  
 :roll:

edziainfo

czesc. szukam materiałów dotyczących opracownia materiałów geodezyjno- kartograficznych.interesuje mnie szczególnie najnowszy ustawodawstwo co do opracowania tych materiałów.prosiłabym w miare mozliwości o wskazanie stron internetowych(lub napisania) dotyczących omówienia:co to sa mat. geodezyjno-kartograficzne, jaka role odgrywaja w ramach zasobu archiwalnego itp. za pomoc bardzo dziekuje.

Wojciech Woźniak

Sometimes you eat the bear
and sometimes the bear eats you

Hanna Staszewska

Sebastian G.

Szanowni Państwo!
Byc może mi się mylę, ale mam wrażenie , że ktoś pomylił tematy w tym poście z innym...
Pamietam też ,że pisałem juz tu kiedyś na temat GZOZ, jednak teraz nie mogę znaleźć swojej wypowiedzi w tym wątku.
Miło by było aby pewne tematy miały skład i ład ::)

Pozdrawiam wszystkich!
Sebastian G.