Aktualności:

21 Rocznica IFAR - króciutka refleksja rocznicowa... --> http://www.ifar.pl/index.php/topic,5040.0.html

Menu główne

21 rocznica powstania IFAR

Zaczęty przez Rafał Rufus Magryś, Marzec 04, 2025,

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Rafał Rufus Magryś

Szanowni,
Czas biegnie tak szybko że trudno za nim nadążyć.
W styczniu br minęło 21 lat od powstania IFAR... przez te lata Forum okrzepło, zmieniło się i jak widzę  i słyszę jest jednym za narzędzi pozyskiwania wiedzy na temat codziennej pracy archiwisty.
To bardzo cieszy :)....
Cieszy, że mimo pojawiania się nowych metod komunikacji x/fb/linkedin/insta etc. jest i grupa odbiorców i grupa dawców wiedzy...
Cieszy tym bardziej, że moje zadanie jest tutaj bardzo małe bo treści i społeczność tworzycie WY - Forumowicze. Bardzo Wam za to dziękuję!

Pozdrawiam serdecznie,
Rafał
Rafał "Rufus" Magryś
...patience is a virtue...

Rafał Rufus Magryś

do tej refleksji wykres... który mnie samego zadziwił...(wiadomo 2025 dopiero marzec)...
Rafał "Rufus" Magryś

Czarny1986

Cytat: Rafał Rufus Magryś w Marzec 04, 2025,Szanowni,
Czas biegnie tak szybko że trudno za nim nadążyć.
W styczniu br minęło 21 lat od powstania IFAR... przez te lata Forum okrzepło, zmieniło się i jak widzę  i słyszę jest jednym za narzędzi pozyskiwania wiedzy na temat codziennej pracy archiwisty.
To bardzo cieszy :)....
Cieszy, że mimo pojawiania się nowych metod komunikacji x/fb/linkedin/insta etc. jest i grupa odbiorców i grupa dawców wiedzy...
Cieszy tym bardziej, że moje zadanie jest tutaj bardzo małe bo treści i społeczność tworzycie WY - Forumowicze. Bardzo Wam za to dziękuję!

Pozdrawiam serdecznie,
Rafał

Jestem tutaj od 6 lat i jestem pewny że to nie koniec.

Rafał Rufus Magryś

Rafał "Rufus" Magryś

sirsilis

moja data rejestracji :) Sierpień 28, 2004,  :o

Rafał Rufus Magryś

Szacun!
Myślę, że pora na Zjazd :D IFAR :D ...
R.,
Rafał "Rufus" Magryś