Aktualności:

Widzę, że część osób może mieć problemy z zalogowaniem/hasłami/zatwierdzeniem konta szczególnie z domen WP, Onet, Interia  - czytamy watek: http://www.ifar.pl/index.php/topic,5043.0.html i potem proszę tej sprawie o kontakt na priv rafal.magrys(na)gmail.com

Menu główne

wiedza

Zaczęty przez audeo, Luty 27, 2025,

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

audeo

Cześć,
Tym razem pytanie nie merytoryczne, przepraszam jeśli powinno być w innym wątku; chodzi mi o kwestię dzielenia się wiedzą, doświadczeniami. Czy poza tym forum i grupami na fb są miejsca gdzie można wiedzę, z zakresu prowadzenia archiwum zakładowego czy składnicy akt, poszerzyć? Nie chodzi mi o płatne szkolenia SAP czy konferencje, które w większości dotyczą tematów opracowanych na podstawie materiałów z archiwum, a nie tego jak te materiały zostały opracowane, jakie były z tym  trudności.
Przeglądając internet, czy też zajmując się innymi dziedzinami pokazują się filmiki, webinary dotyczące różnego rodzaju kwestii, a w zakresie archiwizacji, tych wszystkich pytań, które pojawiają się na forum, nie ma nic. A przynajmniej nic mi nie widziałam.
Czy może ktoś coś wie, słyszał, korzysta i może się podzielić linkami do takich stron.