Aktualności:

UWAGA:  - Upgrade do wersji 2.1.4 - zakończony... proszę o zgłaszanie ewentualnych błędów tutaj: http://www.ifar.pl/index.php/topic,5037.msg32648.html#msg32648

Menu główne

Archiwum Zakładowe - ilośc wolnego miejsca w m.b.

Zaczęty przez Aisha, Luty 24, 2025,

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Aisha

Przejęłam niedawno archiwum zakładowe i muszę zrobić roczne sprawozdanie z jego działalności.
Dokumenty są w teczkach formatu A4 i są ułożone w sposób poziomy, tj. teczka na teczce.
W jaki sposób mam obliczyć ilość wolnego miejsca w metrach bieżących na regałach w pomieszczeniu archiwum?
Próbuję bazować na tym co mam w  dotychczasowych dokumentach i w żaden sposób mi to nie pasuje. A chciałabym już to zrobić dokładnie i rzetelnie.   

Dzięki za podpowiedź.

Dory

Cytat: Aisha w Luty 24, 2025,
Przejęłam niedawno archiwum zakładowe i muszę zrobić roczne sprawozdanie z jego działalności.
Dokumenty są w teczkach formatu A4 i są ułożone w sposób poziomy, tj. teczka na teczce.
W jaki sposób mam obliczyć ilość wolnego miejsca w metrach bieżących na regałach w pomieszczeniu archiwum?
Próbuję bazować na tym co mam w  dotychczasowych dokumentach i w żaden sposób mi to nie pasuje. A chciałabym już to zrobić dokładnie i rzetelnie.   

Dzięki za podpowiedź.
Wolnego czy zajętego?
Jeśli chodzi o zajęte, to mierzysz od dołu do góry, skoro jest układ w poziomie, i podajesz w metrach bieżących.

Aisha

Ile mam zajętego miejsca w m.b. to wiem i tu mi się wszytko zgadza.
W sprawozdaniu do AP z działalności archiwum zakładowego  muszę podać ile mam wolnego miejsca na półkach, liczo e w m.b. I nie wiem jak się za to zabrać? Szerokość polki razy wysokość razy ilosc półek w regale?

Dory

Cytat: Aisha w Luty 24, 2025,
Ile mam zajętego miejsca w m.b. to wiem i tu mi się wszytko zgadza.
W sprawozdaniu do AP z działalności archiwum zakładowego  muszę podać ile mam wolnego miejsca na półkach, liczo e w m.b. I nie wiem jak się za to zabrać? Szerokość polki razy wysokość razy ilosc półek w regale?
Szerokość półki x liczba półek x liczba regałów