Aktualności:

UWAGA:  - Upgrade do wersji 2.1.4 - zakończony... proszę o zgłaszanie ewentualnych błędów tutaj: http://www.ifar.pl/index.php/topic,5037.msg32648.html#msg32648

Menu główne

Problem z klasyfikowaniem dokumentacji

Zaczęty przez Forumowicz, Luty 01, 2022,

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Forumowicz

Witam, ostatnio komórka organizacyjna przekazała mi akta, w których znajdują się m. in. staże zawodowe w ramach bonu stażowego. Pracownik merytoryczny zaklasyfikował tę dokumentację jako staże zawodowe (kategoria B5) . Ja mam wątpliwości, bo w naszym wykazie akt jest klasa bony stażowe - kategoria B10. Czy powinnam zmienić klasę tej dokumentacji czy zostawić ją jako staże zawodowe?

sirsilis

poprawianie pokims naley do obowiazkow archwisty???

metricisRegninotarii

Jeśli archiwista jest jednocześnie koordynatorem czynności kancelaryjnych i ma w zakresie czynności kontrolowanie poprawności klasyfikacji dokumentacji - to wtedy tak.
W innym wypadku to tak niekoniecznie.

sirsilis

Cytat: metricisRegninotarii w Luty 02, 2022,
Jeśli archiwista jest jednocześnie koordynatorem czynności kancelaryjnych i ma w zakresie czynności kontrolowanie poprawności klasyfikacji dokumentacji - to wtedy tak.

tak zgadza się, 

Forumowicz

Cytat: metricisRegninotarii w Luty 02, 2022,

Dziękuję za odpowiedź :)