Aktualności:

Widzę, że część osób może mieć problemy z zalogowaniem/hasłami/zatwierdzeniem konta - czytamy watek: http://www.ifar.pl/index.php/topic,5043.0.html i potem proszę tej sprawie o kontakt na priv rafal.magrys(na)gmail.com

Menu główne

Szkolenia z zakresu prowadzenia składnicy akt

Zaczęty przez Agnieszka1984, Grudzień 08, 2021,

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Agnieszka1984

Dzień dobry, czy ktoś z Kolezanek.. .....kolegów mógłby polecić szkolenie z zakresu kat. B, skladnica akt.

sirsilis

SAP ma swoje szkolenia 1 i 2 stopnia, można iść na na policealnej na technika archiwisty tylko że to trwa trochę. Prócz SAPu jest wiele firm szkoleniowych, które oferują szkolenia nie wiem jaka ich jest wartość

Czarny1986

Witam,
ze szkoleń kilku korzystałem, myślę że to ciekawa opcja ale dla ludzi którzy już z tematem archiwizacji mają coś wspólnego. Na początek to tak jak było wyżej chyba lepsze szkolenia I i II stopnia.
Jeżeli chodzi o szkołę policealną to prowadzę zajęcia w jednej z nich na kierunku technik archiwista właśnie. Cykl kształcenia trwa 2 lata i kończy się czterema egzaminami zewnętrznymi. Dwa praktyczne i dwa testy, ponieważ uzyskuje się dwie kwalifikacje. Przedmiotów sporo ale żeby coś z nich wyciągnąć i nie powtarzać materiału to sam opracowuję dodatkowe zagadnienia, a także ćwiczenia praktyczne dla słuchaczy. Jeżeli byłaby Pani zainteresowana proszę o informację przekaże namiary.
pozdrawiam