Aktualności:

Widzę, że część osób może mieć problemy z zalogowaniem/hasłami/zatwierdzeniem konta szczególnie z domen WP, Onet, Interia  - czytamy watek: http://www.ifar.pl/index.php/topic,5043.0.html i potem proszę tej sprawie o kontakt na priv rafal.magrys(na)gmail.com

Menu główne

oferty, zaproszenia Wydz. Promocji

Zaczęty przez archiwumUM, Styczeń 10, 2020,

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

archiwumUM

Witam.
Wydział Promocji posiada korespondencję przychodzącą z ofertami, zaproszeniami do udziału w konkursach, turniejach, targach itp. Znalazłem udział w obcych wydarzeniach promocyjnych 0542 (kat. A). Ale w tym przypadku są to wydarzenia, z których nie skorzystano. Pod jakim innym symbolem można by je oddać do AZ?

archiwumUM

czy ma ktoś jakiś pomysł pod jakim symbolem to przekazać??

archiwumUM

ponawiam zapytanie. czy ktoś miałby jakiś pomysł jak to zarchiwizować?

Danutka

A może symbol 0351 - kat. BE5 (Udział w obcych zjazdach, konferencjach, seminariach, sympozjach, forach)? No może to hasło nie pasuje tak idealnie, ale chyba już nic lepszego się nie znajdzie w JRWA

archiwumUM

Dziękuję za podpowiedź. No właśnie szukałem też i nic konkretnego nie mogłem znaleźć. Nie są to zbyt ważne rzeczy, a jakoś trzeba je oddać do AZ. Dlatego też chciałem skonsultować z kimś.

Rovan

Większość współczesnych wykazów akt w ramach klasy "Reprezentacja i promowanie" ma klasę "Zbiór zaproszeń, życzeń, podziękowań, kondolencji" (kat. B5). Niestety wykazy z 2011 są pod tym względem kulawe.

archiwumUM

Cytat: Rovan w Luty 03, 2020,
Większość współczesnych wykazów akt w ramach klasy "Reprezentacja i promowanie" ma klasę "Zbiór zaproszeń, życzeń, podziękowań, kondolencji" (kat. B5). Niestety wykazy z 2011 są pod tym względem kulawe.
Rozumiem. Czyli co? Mogę zastosować to co wcześniej podpowiedziane: symbol 0351 - kat. BE5 (Udział w obcych zjazdach, konferencjach, seminariach, sympozjach, forach)?