Aktualności:

Widzę, że część osób może mieć problemy z zalogowaniem/hasłami/zatwierdzeniem konta szczególnie z domen WP, Onet, Interia  - czytamy watek: http://www.ifar.pl/index.php/topic,5043.0.html i potem proszę tej sprawie o kontakt na priv rafal.magrys(na)gmail.com

Menu główne

Obsługa finansowa funduszy ze środków zagranicznych w tym EU

Zaczęty przez brady, Październik 17, 2016,

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

brady

Dostałam do sprawdzenia spis zdawczo odbiorczy na którym jak leci od 2008 jest "3053 -  Obsługa finansowa funduszy ze środków zagranicznych w tym EU" z JRWA z 2011r.
Pomóżcie jakie w latach poprzednich mogło być hasło odpowiadające temu z aktualnego rozporządzenia?
Czy może teczki z lat 2008-2010 również tak opisać?

szerka

brady

Ja mam JRWA dla Gmin i od 2011 to hasło 3053 jest ok , tylko chodzi mi o to jaki mogło mieć odpowiadający  symbol w latach od 2008 do 2010???
Wszystko od 2008 mam opisane "3053 -  Obsługa finansowa funduszy ze środków zagranicznych w tym EU ( dowody księgowe") i nie mogę znaleźć żadnego odpowiednika z tamtego okresu. Czy zostawić taki sam opis na starych rocznikach i wpisać tylko "brak znaku akt"?
Pewno praktykanci lub referent machnął wszystko tak samo -jak leci i uważa, że załatwił przekazanie