Aktualności:

Widzę, że część osób może mieć problemy z zalogowaniem/hasłami/zatwierdzeniem konta - czytamy watek: http://www.ifar.pl/index.php/topic,5043.0.html i potem proszę tej sprawie o kontakt na priv rafal.magrys(na)gmail.com

Menu główne

Sprawozdanie okresowe z działania Archiwum zakładowego- jaki znak?

Zaczęty przez Mona, Listopad 17, 2015,

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Mona

Witam

podlegam pod rozporządzenie z 18 stycznia 2011 roku, pracuję w Gminie, ma ktoś pomysł jaki znak nadać takiemu sprawozdaniu okresowemu z działalności Archiwum ?
Jedyne co widzę to 0643 - sprawozdawczość z działalności komórek organizacyjnych, ma ktoś inny pomysł?

pozdrawiam

stany

Ze Starostwa wysyłam z nr 066.
Moje archiwum nie jest oddzielną komórką organizacyjną ,a jedynie wchodzi w skład komórki, dlatego nie wysyłam z 0643.

szycha

Cytat: Mona w Listopad 17, 2015,

Jedyne co widzę to 0643 - sprawozdawczość z działalności komórek organizacyjnych, ma ktoś inny pomysł?

Z jrwa dla gmin także korzystam z 066- Informacje o charakterze analitycznym i sprawozdawczym dla innych podmiotów i jednostek organizacyjnych. Teczka 0643 to według mnie wtedy jak przygotowujesz sprawozdanie z komórki organizacyjnej dla wydziału organizacyjnego, który ze sprawozdań cząstkowych robi zbiorcze.

Mona