Aktualności:

UWAGA:  - Upgrade do wersji 2.1.4 - zakończony... proszę o zgłaszanie ewentualnych błędów tutaj: http://www.ifar.pl/index.php/topic,5037.msg32648.html#msg32648

Menu główne

uposażenie archiwisty

Zaczęty przez kalon, Lipiec 10, 2014,

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kalon

mam pytanie,
mam dwa archiwa zakładowe, jedno na miejscu w urzędzie drugie w innej miejscowości/2 magazyn/, mam podać ile potrzebuje fartuchów i rękawiczek ochronnych. Podałam fartuch do az na miejscu i do drugiego magazynu podobnie z rękawiczkami, zapytano mnie na jakiej podstawie pisze 2 fartuchy, banał ale to ze dwa magazyny mam nie przemawia!
podpowiedzcie czym mogę się jeszcze podeprzeć, bo moja odp nie zadowala biurokratów;) ;) ??? ;)

MarcinP

No cóż... potrzeba dwóch fartuchów w dwóch różnych oddalonych od siebie magazynach wydaje się logiczna. Ale chyba nie masz wpisane w zakres obowiązków noszenie fartuchów z magazynu pierwszego do drugiego?

kalon

Już drabinę ze sobą woziłam, więc uznali, że jak radzę sobie z takimi gabarytami, to fartuch i rękawiczki "pikuś:)" ;D

kalon

Ależ mam atut  ???jak mogłam przegapić mam zarządzenie, że nasz urząd ma archiwum wielozakładowe, drugi magazyn to głównie dokumentacja jednostek podległych :D ;D
Może tym cos wskóram:)

Rovan

Tylko dwa fartuchy na dwa archiwa, a co z fartuchami na zmianę? Przecież fartuchy się brudzą i kiedy jeden komplet idzie do prania trzeba mieć drugi.