Naklejki na teczki bezkwasowe

Zaczęty przez Dory, Marzec 19, 2014,

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Dory

Czy wiecie, gdzie można kupić naklejki na teczki bezkwasowe? Internet nic nie pokazuje.
Jedna instytucja, gdzie byłam na praktyce, używała takich naklejek, więc zakładam, że można to robić z teczkami bezkwasowymi. Chodzi o to, żeby trochę ułatwić życie pracownikom, którzy mają do przekazania kat. A.

Dory

Ok, ale to są chyba zwykłe etykiety. Czy teczki bezkwasowe nie powinny mieć specjalnych etykiet?

muniekdm

Można też przejrzeć ofertę firmy Beskid Plus. Oni mają różne fajne rzeczy do archiwum. Powinni mieć też naklejki.

Dory

Cytat: muniekdm w Marzec 19, 2014,
Można też przejrzeć ofertę firmy Beskid Plus. Oni mają różne fajne rzeczy do archiwum. Powinni mieć też naklejki.
Już zaglądałam na stronę. Nie mają.

Jarek

Mają. I oni i parę innych firm. By je znaleźć wystarczy zadać sobie ten niewyobrażalny trud i wpisać w google np. "etykiety samoprzylepne na teczki bezkwasowe".  :-[
Jarek Orszulak

Dory

Cytat: Jarek w Marzec 20, 2014,
Mają. I oni i parę innych firm. By je znaleźć wystarczy zadać sobie ten niewyobrażalny trud i wpisać w google np. "etykiety samoprzylepne na teczki bezkwasowe".  :-[
Sprawdzałam bezpośrednio na stronie, nie przez wyszukiwarkę, i wyobraź sobie, o Wielki Wszechwiedzący, że nie znalazłam. Mój błąd, biję się w piersi. Jak masz prawić złośliwości, to lepiej się nie odzywaj.

muniekdm

Najlepiej się skontaktować z firmą bezpośrednio. Na stronie wszystkiego nie ma.

Jarek

Cytat: Dory w Marzec 20, 2014,
Cytat: Jarek w Marzec 20, 2014,
Sprawdzałam bezpośrednio na stronie, nie przez wyszukiwarkę, i wyobraź sobie, o Wielki Wszechwiedzący, że nie znalazłam. Mój błąd, biję się w piersi. Jak masz prawić złośliwości, to lepiej się nie odzywaj.

No wybacz, ale słowa "internet nic nie pokazuje" trudno odebrać inaczej niż jak stwierdzenie że się jednak czegoś w tym internecie szukało używając wyszukiwarki. Ja też szukając bezpośrednio na ich stronie, tych etykiet nie znalazłem. Przyjmijmy że daliśmy sobie "po razie" i jesteśmy kwita  :) 

pozdrawiam
Jarek Orszulak