Internetowe Forum Archiwalne > Silva rerum...
CHCĘ ODNALEZC SWOJĄ MAMĘ
Beata Wojewódzka:
[[/b]MAM pytanie do archiwistów gzie mam szukać danych o osobie a chodzi o biologiczną mamę . Mam dane ze w 1975 roku przeprowadziła si edo Inowrocławia. N atomiast z MSWiA otrzymałam pismo ze osoba o takich danych w ewidencji ludności nie istnieje że albo umarła albo wyjechała za granicę gzie ja mam tego szukać .
Anonymous:
to chyba niestety nie jest pytanie do archiwistów ...
domyślam się że dostała Pani standardową odpowiedź z MSWiA o braku podanej osoby w bazie PESEL: "podane dane wejściowe nie pozwoliły na jednoznaczne określenie poszukiwanej osoby w zbiorze, osoba poszukiwana wyjechała na pobyt stały za granicę lub zmarła". Nie wiem na ile precyzyjnymi danymi matki Pani dysponuje, ale może w grę wchodzić też jakaś pomyłka. Rozumiem że w Inowrocławiu też juz Pani szukała?
Beata Wojewódzka:
TAK szukałam ale nie znałam jej nowego nazwiska bo wyszła za mąz .
jednak jeśli wyjechała z kraju bądz też umarła to gzdie tego szukać a dane
dotyczące daty urodzenia i miejsca urodzenia mojej matki oraz nazwisko panieńskie sądze ze sa WIARYGODNE BO MAM JE NA AKCIE URODZENIA.
może jest jakaś firma ,która poszukuje rodzin w takim przeypadku jak mój
Anonymous:
ale czy w tamtejszym magistracie i urzędzie stanu cywilnego?
Beata Wojewódzka:
tak ale urzędnicy niechętnie udzielają odpowiedzi nawet usłyszałam Ze nie warto szukac i marnować komuś życia,a dla mnie z Kołobrzegu jest daleko
zeby byc osobiscie
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej