Aktualności:

UWAGA:  - Upgrade do wersji 2.1.4 - zakończony... proszę o zgłaszanie ewentualnych błędów tutaj: http://www.ifar.pl/index.php/topic,5037.msg32648.html#msg32648

Menu główne

współpraca między komórkami

Zaczęty przez asiaszg, Czerwiec 17, 2013,

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

stany

Do EWY
CytatOczywiście że nie, zwłaszcza jak piszemy kolejne pismo w sprawie   to wtedy używamy znaku już nadanego sprawie, a nie każdorazowo nadajemy nowy znak sprawy.
Czytaj proszę Ewo uważnie,  ja wcale nie piszę o nadawaniu kolejnych numerów pismom w jednej sprawie ,tylko pytam ,czy używanie znaku w korespondencji jest ,czy nie jest nadaniem znaku  sprawie, wiadomo że jest, bo każdej korespondencji choćby w jednej sprawie niezależnie na jakim etapie sie znajduje,może jest to kolejne 10 pismo, został kiedyś  nadany znak.

Ewa33

Rozumiem że dziś upał, ale proszę by stany przeczytał najpierw pytanie które zadał. Przeczytał to co napisał, a nie to co myślał że napisał  ;D a napisał "czy używanie znaku w korespondencji, to nie nadawanie znaku sprawie?"
Wyjaśniam więc, że używanie znaku w korespondencji to oznaczanie tej korespondencji znakiem sprawy wcześniej nadanym sprawie, zarejestrowanej w spisie spraw

No i proponuję po pracy chłodny napój  :D

stany

Nie chciałem Cię Ewo urazić i uważam ,że nie moje słowa nie są rażące,ale z Twojej strony....  dodam, że u nas  nie ma upału, tylko w Twoim rejonie jet upał, bo dalej nieuważnie czytasz, przecież napisałem to co Ty odpisujesz.

Jarek

Zamykam wątek, sądzę że wyjaśniliśmy już wszystko co było do wyjaśnienia jeśli chodzi o zapytanie asiaszg. Resztę roztrząśniemy przy najbliższej okazji przy zimnych napojach  ;D
Jarek Orszulak