Witam.
Archiwum zakładowe urzędu w którym od niedawna pracuję funkcjonuje na podstawie rozporządzenia z 18 stycznia 2011 roku. Korzystam z załącznika 2 do tego rozporządzenia - Jednolitego Rzeczowego Wykazu Akt organów gminy i związków międzygminnych oraz urzędów obsługujących te organy i związki. Cały czas zapoznaje się z Rzeczowym wykazem akt. Proszę wskazać czy poprawnie zaklasyfikowałem poniższe dokumenty (przedstawię nazwę dokumentu i symbol z JRWA wraz z opisem).
1. Umowy na dostawę mediów zawartych miedzy urzędem a dostawcami mediów -> 2512 - Konserwacja i eksploatacja bieżąca budynków, lokali i pomieszczeń - kat. B5 (korespondencja dotycząca konserwacji, zaopatrzenia w energie elektryczną, wodę, gaz, sprawy oświetlenia i ogrzewania, utrzymanie czystości, dekorowanie, flagowanie itp.)
2. Umowy na dostarczenie materiałów budowlanych na potrzeby nieruchomości urzędu -> 2510 - przygotowanie i realizacja remontów bieżących budynków, lokali i pomieszczeń
3. Umowy na przeprowadzenie szkolenia dla pracowników (to jest raczej sprawa kadr, ale warto wiedzieć jak prawidłowo "opisać teczkę") -> 2402 - szkolenia organizowane we własnym zakresie dla osób zatrudnionych w podmiotach - kat. BE10 lub 2403 - dokształcanie pracowników - kat. B5
4. Umowy na przeprowadzenie audytu przez firmę zewnętrzną -> 1712 - kontrole wewnętrzne w podmiocie - kat. A
5. Umowy o zamieszczenie reklamy w mediach -> zamierzam to sklasyfikować pod którymś z symboli klasy 05 Reprezentacja i promowanie gminy - lecz dokładnie nie wiem pod którym.
Proszę o podanie propozycji. Wasze uwagi i podpowiedzi na pewno ułatwią i przyspieszą mi pracę.
Pozdrawiam