Internetowe Forum Archiwalne > Udostępnianie

Spotkanie we Wrocławiu

<< < (3/8) > >>

Bogusława Deryło:
Oczywiście w spotkaniu mogą wziąć udział wszyscy chętni do poznania się i pogadania na wszelkie ciekawe tematy.
Moim zdaniem knajpka będzie lepsza, bo więcej miejsca i wieczorem trzeba będzie coś zjeść, a niewygodnie targać jadło i napitki do akademika. W knajpie wyjdzie oczywiście drożej, ale raz na 5 lat można zaszaleć.
Jeżeli w tym Chopperze nie jest zbyt głośno (żeby nie przekrzykiwać muzyki), to może faktycznie umówmy się tam o 20tej.   
Nie mam w tej chwili dostępu do programu zjazdu, bo jestem na urlopie, ale nie pamiętam, żeby po inauguracji było planowane jakieś "spotkanie towarzyskie" ???  Totalna skleroza?  :o

Ja na bankiet w czwartek nie idę, więc jak ktoś też ma ten wieczór do zagospodarowania, to też można się spotkać. Zostaję we Wrocławiu na piątek i sobotę, żeby sobie pozwiedzać - może ktoś z forumowiczów też ma takie plany?

Robert:

--- Cytat: Bogusława Deryło w Sierpień 30, 2012, ---Nie mam w tej chwili dostępu do programu zjazdu, bo jestem na urlopie, ale nie pamiętam, żeby po inauguracji było planowane jakieś "spotkanie towarzyskie" ???  Totalna skleroza?  :o

Ja na bankiet w czwartek nie idę, więc jak ktoś też ma ten wieczór do zagospodarowania, to też można się spotkać. Zostaję we Wrocławiu na piątek i sobotę, żeby sobie pozwiedzać - może ktoś z forumowiczów też ma takie plany?

--- Koniec cytatu ---

Jeśli ktoś odhaczył na formularzu zgłoszeniowym "Spotkanie towarzyskie po inauguracji VI PZAP" - to to właśnie jest w środę 5 sierpnia w godzinach 19-21. Ja muszę sprawdzić co wybrałem, bo nie pamiętam  :-[

W sobotę też jestem - zjazd delegatów SAP.

Hanna Staszewska:
To spotkanie towarzyskie po inauguracji to jakaś niespodzianka jest, bo na formularzu zgłoszeniowym go nie ma, jest za to bankiet w czwartek:)

marcia:
Może jakieś znaki rozpoznawcze ustalimy? :)

Robert:
Popatrzcie na drugą stronę formularza zgłoszenia - druga tabelka ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej