Aktualności:

Widzę, że część osób może mieć problemy z zalogowaniem/hasłami/zatwierdzeniem konta szczególnie z domen WP, Onet, Interia  - czytamy watek: http://www.ifar.pl/index.php/topic,5043.0.html i potem proszę tej sprawie o kontakt na priv rafal.magrys(na)gmail.com

Menu główne

Jaka klasa rzeczowa? - Szkolenia przyszłych taksówkarzy

Zaczęty przez MarcinP, Styczeń 25, 2012,

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

MarcinP

Pytanie za 100 punktów: w wykazie akt dla organów gminy znajduje się symbol 7345 i hasło: "Egzaminowanie osób, które ukończyły szkolenie w zakresie transportu drogowego taksówką" z wdzięcznym dopiskiem w kolumnie uwagi: "Zadanie tylko powiatu". Tymczasem w wykazie akt dla organów powiatu nie znalazłem hasła odpowiadającego! Co proponujecie?
Pozdrawiam  ;)

EwelinaP

Proponuję zastosować zasadę zbieżności zagadnień (jak ja uwielbiam to sformułowanie!!) i "podciągnąć" to pod numer 7142 - opiniowanie rozwiązań i projektów dotyczących komunikacji zbiorowej i przewozów taksówką. Trudno znaleźć coś innego. Nie ma dziś akurat kolegi, który się tym zajmuje, ale jak bardzo Ci, Marcinie zależy, to jak wróci, mogę zapytać, jak rozwiązano to "u źródła".
Pozdrawiam!

MarcinP

Oj, dzięki Ewelinko, ale to na pewno nie to hasło, nawet jeśli potraktujemy je możliwie rozszerzająco...  :(

stany

Temat wątku jest ,, Szkolenia przyszłych taksówkarzy '' , a więc chodzi o szkolenie czy egzaminowanie ? bo w treści jest pisane o egzaminowaniu.

Pozdrawiam

MarcinP

Chodzi o egzaminowanie osób, które odbyły szkolenie - należy to do zadań powiatu.

Jarek

Jarek Orszulak

stany

Też myślę ,że 7250 , bo nic innego nie znajdziemy. 

EwelinaP

Pytałam w wydziale komunikacji, ale u nas niestety te kompetencje przejął urząd miasta (miasto na prawach powiatu), co jest równoznaczne ze stwierdzeniem, że nikt nic nie wie  :(