Aktualności:

Widzę, że część osób może mieć problemy z zalogowaniem/hasłami/zatwierdzeniem konta - czytamy watek: http://www.ifar.pl/index.php/topic,5043.0.html i potem proszę tej sprawie o kontakt na priv rafal.magrys(na)gmail.com

Menu główne

Porządki na forum

Zaczęty przez Bolek, Sierpień 02, 2009,

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Bolek

Mam propozycję do administratora, aby zastanowił się na uporządkowaniem trochę tego forum. M.in. chodzi mi o martwe konta. Moja propozycja jest taka aby konta takie z których nie napisano ani jednej wiadomości były automatycznie likwidowane np. po upływie 3 miesięcy od rejestracji. Ponadto likwidacji powinny konta które również nie są już użytkowane (zostały porzucone) i tu dałbym propozycję np. 1 roku. Może jest to posunięcie radykalne ale sądzę, ze potrzebne. Administratorzy niektórych forów tak robią.
pzdr.
prawy obrońca lewego słupka

Rafał Rufus Magryś

Witam,

Emmmm... a w jakim celu? To nie jest forum gdzie dziennie jest 300 postów a tyle samo użytkowników się rejestruje. Likwidacja kont jest wtedy potrzebna bo forum rośnie do niebotycznych rozmiarów, natomiast u nas użytkownicy logują się na konto w razie potrzeby czasem właśnie raz na dwa lata i wtedy np.: zadają pytania.

Pozdrawiam,

Rafał "Rufus" Magryś
...patience is a virtue...

Bolek

OK. Skoro uważasz, że nie ma takiej potrzeby to nie nalegam. Poddałem tylko propozycję gwoli rozważenia.
pzdr.

Bolek

Zróbcie jakiś porządek bo problematyka dotycząca Archiwów Zakładowych obecna jest także w Metodyce Archiwalnej

Bolek

Proszę o przeniesienie wątku:
Publikowane normatywy kancelaryjno-archiwalne z działu Metodyka archiwalna do działu Archiwum zakładowe

Marcin Kapała

Część wątków będzie na styku metodyki archiwalnej i archiwum zakładowego. Dzieje się tak, bo te wątki najczęściej dotyczą kształtowania zasobu archiwalnego. Zachęcam do wzięcia udziału w ankiecie na temat utworzenia osobnego działu Kształtowania zasobu archiwalnego.

http://www.ifar.pl/index.php/topic,3024.0.html