Aktualności:

Widzę, że część osób może mieć problemy z zalogowaniem/hasłami/zatwierdzeniem konta - czytamy watek: http://www.ifar.pl/index.php/topic,5043.0.html i potem proszę tej sprawie o kontakt na priv rafal.magrys(na)gmail.com

Menu główne

Niepublikowane wykazy akt, przepisy etc.

Zaczęty przez Jarek, Czerwiec 02, 2011,

Poprzedni wątek - Następny wątek

ewelina_907

Czy ma ktoś JRWA z lat 1975 dla Urzędów Gmin?

Bolek

prawy obrońca lewego słupka

Bolek

Dzięki uprzejmości jednego z archiwów państwowych zamieszczam Informację nr 1 do 26, które kiedyś były dostępne na starej stronie NDAP.
prawy obrońca lewego słupka

Rovan

To ja jeszcze dorzucę informacje od 27 do 29. Więcej chyba nie było.

Arrchiwistka

Dzień dobry, czy posiada ktoś JRWA dla Inspektoratu Nadzoru Farmaceutycznego od roku 1993 ? Ewentualnie gdzie mogę go znaleźć?

Arrchiwistka

Cytat: Ilona R. w Grudzień 29, 2023,
Dzień dobry, czy posiada ktoś JRWA dla Inspektoratu Nadzoru Farmaceutycznego od roku 1993 ? Ewentualnie gdzie mogę go znaleźć?

Będę wdzięczna jeśli ktoś ma również instrukcję kancelaryjną wprowadzoną Zarządzeniem Ministra Zdrowia i Opieki Społecznej z dnia 29.12.1987 r. w sprawie organizacji pracy kancelaryjnej (po 1993 r. została zmieniona, jednak nie wiem jak namierzyć ten akt). Będę wdzięczna za pomoc

Sindbad1

Wiem, że taki wątek był ale czy ktoś mógłby wrzucić  zarządzenie nr 39 z dnia 8 października 1952 r. Ministra Szkolnictwa Wyższego (szczególnie jrwa)? Lub zarządzenie ministra szkolnictwa wyższego nr 35 z dnia 10 lipca 1953.
I chyba najtrudniejsze: decyzja Naczelnego Dyrektora Archiwów Państwowych z dnia 15 marca 1958r.   

lukas_drill

witam serdecznie,

poszukuję JRWA z 1969 roku, dla Prezydiów Miejskich Rad Narodowych i Rad Osiedli
bardzo wdzięczny będę za jakieś namiary

pozdrawiam serdecznie