Autor Wątek: Szkolenie informatyczne programu eAdministracja  (Przeczytany 3668 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Grzegorz

• Gość
Polecam dla zainteresowanych, informacja ze strony kursu: "Certyfikowane szkolenie e-learning ukierunkowane na poszerzenie kompetencji umożliwiających efektywne wykorzystanie informatycznych komponentów e-Administracji (zgodnie z programami IDABC oraz ISA), stanowiąc dla kadr administracji samorządowej wartościowe uzupełnienie posiadanych już kompetencji z zakresu ICT wymaganych do swobodnego i efektywnego wykorzystywania technologii informatycznych w ramach elektronicznej administracji.Certyfikowane szkolenie e-learning ukierunkowane na poszerzenie kompetencji umożliwiających efektywne wykorzystanie informatycznych komponentów e-Administracji (zgodnie z programami IDABC oraz ISA), stanowiąc dla kadr administracji samorządowej wartościowe uzupełnienie posiadanych już kompetencji z zakresu ICT wymaganych do swobodnego i efektywnego wykorzystywania technologii informatycznych w ramach elektronicznej administracji"

http://elearning.eadministracja.pl/

Offline marcia

• archiwista
Odp: Szkolenie informatyczne programu eAdministracja
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 06, 2011, »
Szkoda, że przy takich ciekawych szkoleniach pomijana jest administracja rządowa. W ten sposób omija mnie kolejny ciekawy projekt  :'(
"Życie jest zbyt krótkie, by było małe." B. Disraeli.

Grzegorz

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 06, 2011, »
ee nie jest! można brać udział, trzeba zapytać konsultanta i zgadzają się, przynajmniej w moim przypadku, a nie jestem "samorządowy" ;)

Offline marcia

• archiwista
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 06, 2011, »
To w takim razie podpytam, może się uda :) Nasze az nie jest za bardzo zinformatyzowane, więc przydałoby mi się trochę dokształcenia z wiedzy informatycznej :)
"Życie jest zbyt krótkie, by było małe." B. Disraeli.