Aktualności:

Widzę, że część osób może mieć problemy z zalogowaniem/hasłami/zatwierdzeniem konta szczególnie z domen WP, Onet, Interia  - czytamy watek: http://www.ifar.pl/index.php/topic,5043.0.html i potem proszę tej sprawie o kontakt na priv rafal.magrys(na)gmail.com

Menu główne

Spytkowice

Zaczęty przez fjgrabowski, Maj 28, 2010,

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

fjgrabowski

Czy to prawda, ze budynek AP w Spytkowicach byl zagrozony powodzia i z tego powodu akta byly prznoszone z magazynow na wyzsze kondygnacje  ??? ??? ???

Grzegorz

W Spytkowicach jest ekspozytura i wcale nie była zagrożona, a ponadto tam nie ma "pięter" tylko piętro i tylko w części przystosowane do przechowywania akt....

fjgrabowski

Cytat: Grzegorz w Maj 28, 2010,
W Spytkowicach jest ekspozytura i wcale nie była zagrożona, a ponadto tam nie ma "pięter" tylko piętro i tylko w części przystosowane do przechowywania akt....

Taka wiesc dostalem z jednego z Krakowskich oddzialow,
stad i moje pytanie.

Ciesze sie, ze bylo inaczej!

Aleksander Korolewicz

Ewakuacja była w jednym z krakowskich oddziałów. Tak na wszelki słuczaj, bo gdyby Wisła przelała, to strach pomyśleć...
Pospolite ruszenie było. Szybko w sumie poszło. Tymi ręcyma... ;-)

betinka

A czy z oddziału Nowy Targ już zostały przewiezione wszystkie materiały do Spytkowic. I czy oddział w Nowym targu zostanie. Bo nie ukrywam że będzie to dla mojego rejonu wielkie utrudnienie.

fjgrabowski

Cytat: Aleksander Korolewicz w Sierpień 05, 2010,
Ewakuacja była w jednym z krakowskich oddziałów. Tak na wszelki słuczaj, bo gdyby Wisła przelała, to strach pomyśleć...
Pospolite ruszenie było. Szybko w sumie poszło. Tymi ręcyma... ;-)

Czyli moje zrodlo bylo calkiem dobrze poinformowane, tylko moze mowilo o swoim oddziale. ???

Musze sie wywiedziec  ;D