Narodowe Archiwum Cyfrowe > Budowa NAC
Informacja o wdrożeniach ZoSIA
Rafał Rufus Magryś:
Zacytuję "litości" - nie ma to działać " jakoś" a super, to już nie prototyp czy szkic, proof of concept - to poważny system. Jak pisałem nie mamy kadr do tego - a ja i tak właśnie wracam z Krakowa z kolejnego wdrożenia :)... Mam nadzieję, że nie wymagasz ode mnie dodatkowego zaangażowania myślę, że jest wystarczające :)... ale żeby był wilk syty i owca cała - tak jak pisałem - chętnie pokażę system czy o nim poopowiadam w każdej instytucji. Mogę tez przyjechać do Krakowa bo to piękne miasto jest :)...
Pozdrawiam,
Rafał
Jacek M. S.:
Bardzo nas cieszą (chyba) kolejne wdrożenia. Tylko czemu nie u nas?
Trochę dziwi fakt że system projektowany głównie dla archiwów państwowych jest wdrażany najpierw w innych instytucjach.
Również Twoje tłumaczenie że nie macie kadr aby postawić demo mnie nie przekonuje.
A do Krakowa oczywiście zapraszamy w każdej wolnej chwili (szkoda że nas nie odwiedziłeś).
Pozdrawiam
Rafał Rufus Magryś:
Witaj,
Dzięki za zaproszenie chętnie Was odwiedzę! Co do braku kadr - podałem fakty, jeśli nie przekonują nic na to nie poradzę.
Natomiast pytanie "czemu nie u nas" winno być skierowane do NDAP - jesteśmy tylko wykonawcą jego zaleceń.
Pozdrawiam,
Rafał
Nawigacja
Idź do wersji pełnej